Boekentip: De planeet van Jaz

Jaz is een beetje eigenwijs, grappig, gevoelig en toch stoer. Hij woont in zijn eentje op een kleine planeet. Het is een leuk planeetje, maar er is niemand om mee te spelen.
Er zijn meer leuke, bijzondere, aparte figuurtjes in het boek die ook alleen op hun planeetje leven. Eigenlijk zitten ze helemaal niet zo ver bij elkaar vandaan. Als ze beter om zich heen kijken en elkaar ontdekken, besluiten ze om een planeet te zoeken die groot genoeg is voor hen allemaal.

'De planeet van Jaz’ is een vrolijk prentenboek met als thema: kijk om je heen, sta open voor anderen, dan wordt alles vrolijker. 

Over Anjo
Anjo Vrieling is kunstenaar, illustrator en vormgever. Ze woont in Dordrecht en daar is ook haar atelier. In dat atelier werkte ze het afgelopen jaar aan haar droom; het maken van een prentenboek. Ze heeft het verhaal geschreven, het hoofdpersoontje getekend en het prentenboek vormgegeven. Het geld om het boek te kunnen drukken haalde Anjo bij elkaar via een crowdfundings-campagne op voordekunst.nl.

Anjo Vrieling: 'De planeet van Jaz' is een éénvrouws-project. Maar zonder de vele lieve donateurs van mijn crowdfundings-campagne op voordekunst.nl, had ik het niet kunnen realiseren!'

Wil je het boek van Anjo bestellen? Kijk hier voor de verkoopadressen. 

Thema: 

© 2016 Bewuste Ouders | Alle rechten voorbehouden